MYSIGA & PERSONLIGA RUM

I den stora herrgården inryms tio hotellrum varav ett superiorrum och en svit. Alla rum har genomgått en renovering sedan Bengt och Carina tog över hotellet 2016, vilket bland annat innebär att alla badrum är totalrenoverade och rummen har målats om och fått trägolv. I Gårdshuset finns idag 1 studio för 2 personer med en bäddsoffa för ytterligare 1 person samt 2 lägenheter för 4 personer i varje. Lägenheterna är utrustade med 2 sovrum och ett kombinerat vardagsrum/pentry samt dusch och toalett. Alla med egen ingång. Dessutom finns det 2 dubbelrum på övre plan med delad dusch och toalett, perfekt för den stora familjen eller kompis gänget.

Vare sig om du kommer som ensam affärsresenär, i stort sällskap eller som nygift par så finns det rum på hotellet som passar för din övernattning. I något av de charmiga enkelrummen kan du som kommer ensam koppla av och njuta av ensamheten och lugnet. För dig som har någon med dig och vill ha dubbelsäng så finns det både dubbelrum och ett superiorrum att välja på. I vår lyxiga tvårums-svit kan du fira det lilla extra eller varför inte unna dig lite extra lyx bara för att. Samtliga rum har dusch, toalett och TV.
I samlingsrummet, som ligger i anslutning till rummen, kan du tillbringa kvällen med att bara koppla av med en kopp kaffe/te, umgås med dina medresenärer, läsa böcker eller bläddra i tidningar från det lilla biblioteket.

Enkelrum

ENKELRUM

Mysigt inredda enkelrum för den ensamme resenären.


Pris per natt - 1095 sek

 

Sviten

SVITEN

Tvårums svit med dubbelsäng, jacuzzi och egen altan över Engelska Parken.

Bröllopsbäddat - 1/2 flaska mousserande, frukt & choklad, morgonrockar och tofflor.


Svit: - 2100 sek.
Bröllopsbäddat + 495 sek

Dubbelrum

SUPERIOR RUM

Rymliga Dubbelrum standard -1395 sek
Superior rum -1595 sek (bild)
Vi har även 2 dubbelrum i Gårdshuset med delad dusch och toalett för - 1195 sek/rum.
 

Dubbelrum Gårdshuset

GÅRDSHUSET - LÄGENHET

Våra lägenheter i Gårdshuset består av 3 rum vardera med plats från 3-4 personer. Alla rummen är utrustade med pentryn och dusch och toalett. 2 separata sovrum och ett kombinerat vardagsrum/pentry. Plats för extrasäng finns.

Pris per natt -  från 2225 sek till 2600 sek

Superiorrum

JUNIOR SVIT

Juniorsvit med dubbelsäng och stort badrum med dusch och badkar.

Pris per natt - 1795 sek

 

Studios Gårdshuset

GÅRDSHUSET - STUDIO

I det totalrenoverade Gårdshuset finns  1 studio med pentry. Sovrum med 2 enkelsängar samt en bäddsoffa.

Pris per natt - från 1800 sek för 2 pers samt 2225 sek för 3 pers.

På övre plan ligger 2 dubbelrum med delad dusch och toalett.

Pris per natt 1195 sek

Härligt läge i gammal bruksmiljö med vacker stor park framför hotellet. Rymliga rum. Trevlig personal. Känslan av stor gammal disponentbostad fanns kvar. Nära till badsjö om sommarvädret är fint.

Olsson

Blev uppdaterad med rummet. Var tyvärr sjuk under vistelsen, men underbar uppassning från ägaren. Otroligt god mat och dryck. Mycket omtänksamhet.

Anette