KLASSISK MAT MED TWIST

FÖR DEN BOENDE

I hotellets restaurang lagar Bengt mat till dig. Maten som serveras på din tallrik har lagats av noga utvalda råvaror från lokala leverantörer i så hög grad som möjligt. Här finns inga fasta menyer utan du som gäst bjuds på det köket har att erbjuda för dagen. Maten lagas från grunden och självklart finns dina önskemål med i tankarna när råvarorna tillagas. Glöm dock inte att du måste informera oss minst dagen före ankomst om du vill äta hos oss, för vår planerings skull. På söndagar och måndagar har vi dock köket stängt för middagar.

Bli inte överraskad om du kommer ner till frukost och det luktar nybakat bröd i matsalen. Bengt gillar att göra det lilla extra för sina gäster och vad smakar väl inte bättre än hembakat färskt bröd. Till det finns så klart en hel del alternativ från orten som exempelvis ägg,  Solvarbo skinka, Gustafskorv och annat som hör till vid ett välsmakande frukostbord. I dessa Coronatider serverar vi ingen frkostbuffé, ni får istället frukosten serverad till bordet.

FESTER & ARRANGEMANG

Vi serverar middagar samt luncher mot förbokning senast dagen före för grupper om minst 10 personer. 

Planerar du ett arrangemang med släkt och vänner, kollegor eller medlemmar är du alltid välkommen att samla de dina i vår matsal kring en välsmakande middag. Matsalarna rymmer tillsammans ca 100 sittande gäster och utgörs av den stora och lilla matsalen i huvudbyggnaden samt slagghuset (under vår, sommar och höstsäsongen)När det gäller bröllop finns det mer information under fliken Arrangemang.

JULBORD 2020 
Av respekt för er och vår säkerhet väljer vi att INTE servera julbord i år. Ni behöver dock inte vara oroliga för att inte kunna besöka oss ändå för en bit mat.
Vi kommer i år kunna erbjuda bordsserverade 3-rätters middagar varje torsdag-fredag-lördag från den 26 nov-den 19 dec.
Vi lagar mat med kärlek och glädje som vi gärna delar med er. Det viktiga är att kunna umgås med nära & kära samt kollegor för en säker samvaro, utan trängsel vid en julbuffé.
Förbokning minst 2 dagar före. Boka på telefon 022560054 eller maila oss på info@brukshotellet.se

Stora matsalen

STORA MATSALEN

Stora matsalen används vid större sällskap, såsom bröllop och andra festarrangemang. Här serveras också maten om ni har affärs- eller konferens-luncher här hos oss.

Salongen

SALONGEN

Salongen, eller vardagsrummet som vi säger, har tidstypisk möblering med modern touch. Här avnjuts kaffet efter middagen eller används som sällskaps rum med baren som mittpunkt. 

Frukostbuffén

FRUKOSTEN

Här serveras hotellets frukostbuffé. Buffén består till stor del av lokala råvaror som Solvarboskinka,  Skedvibröd, ägg från orten och egengjord älgkorv.

A very charming hotel, very comfortable and cozy, a warm welcome and a cuisine worthy of a Michelin-starred restaurant, quality bedding and spacious room, -I can´t imagine not returning during a visit to the region! I hope to come back as soon as possible in your hotel, don`t change anything: it was perfect

Pierre

Vi har hittat ett gourmetställe!
Tillsammans med vänner besökte vi Brukshotellet för en Alla Hjärtans middag. Vi blev helt överraskade över kvaliteten på såväl råvarorna som på sättet som tillagningen skett. Att hotellets ägs av en gourmetkock, det visste jag inte, men det har nu verkligen bevisats. Kan bara uppmana den som uppskattar gott hantverk att besöka Brukshotellet i Långshyttan.

Jansson