KLASSISK MAT MED TWIST

FÖR DEN BOENDE

I hotellets restaurang lagar Bengt mat till dig. Maten som serveras på din tallrik har lagats av noga utvalda råvaror från lokala leverantörer i så hög grad som möjligt. Här finns inga fasta menyer utan du som gäst bjuds på det köket har att erbjuda för dagen. Maten lagas från grunden och självklart finns dina önskemål med i tankarna när råvarorna tillagas. Glöm dock inte att du måste informera oss minst dagen före ankomst om du vill äta hos oss, för vår planerings skull. På söndagar och måndagar har vi dock köket stängt för middagar.

Bli inte överraskad om du kommer ner till frukost och det luktar nybakt bröd i matsalen. Bengt gillar att göra det lilla extra för sina gäster och vad smakar väl inte bättre än hembakat färskt bröd. Till det finns så klart en hel del alternativ från orten som exempelvis kokta ägg,  Solvarbo skinka, Gustafskorv och annat som hör till vid ett välsmakande frukostbord.

FESTER & ARRANGEMANG

Julbordet på Brukshotellet är välbesökt så det gäller att var ute i god tid. Här serveras stort klassiskr julbord med utsökta smaker och med mycket vilda inslag. Vi börjar servera julborden den 29/11 och fram till den 20/12. Alla fredagar-lördagar (Söndagar den 8 och 15 Dec) Är ni ett företag eller en  större grupp på minst 40 personer kan vi även öppna upp andra dagar. Hör av er för mer information på tel: 0225 60054

Vi serverar middagar samt luncher mot förbokning senast dagen före för grupper om minst 10 personer. 

Planerar du ett arrangemang med släkt och vänner, kollegor eller medlemmar är du alltid välkommen att samla de dina i vår matsal kring en välsmakande middag. Matsalarna rymmer tillsammans ca 100 sittande gäster och utgörs av den stora och lilla matsalen samt slagghuset och loungen.


 

Stora matsalen

STORA MATSALEN

Stora matsalen används vid större sällskap, såsom bröllop och andra festarrangemang. Här serveras också maten om ni har affärs- eller konferens-luncher här hos oss.

Salongen

SALONGEN

Salongen, eller vardagsrummet som vi säger, har tidstypisk möblering med modern touch. Här avnjuts kaffet efter middagen eller används som sällskaps rum med baren som mittpunkt. 

Frukostbuffén

FRUKOSTEN

Här serveras hotellets frukostbuffé. Buffén består till stor del av lokala råvaror som Solvarboskinka,  Skedvibröd, ägg från orten och egengjord älgkorv.

A very chraming hotel, very comfortable and cozy, a warm welcome and a cuisine worthy of a Michelin-starred restaurant, quality bedding and spacious room, -I can´t imagine not returning during a visit to the region! I hope to come back as soon as possible in your hotel, don`t change anything: it was perfect

Pierre

Vi har hittat ett gourmetställe!
Tillsammans med vänner besökte vi Brukshotellet för en Alla Hjärtans middag. Vi blev helt överraskade över kvaliteten på såväl råvarorna som på sättet som tillagningen skett. Att hotellets ägs av en gourmetkock, det visste jag inte, men det har nu verkligen bevisats. Kan bara uppmana den som uppskattar gott hantverk att besöka Brukshotellet i Långshyttan.

Jansson