KLASSISK MAT MED TWIST

FÖR DEN BOENDE

I hotellets restaurang lagar Bengt mat till dig. Maten som serveras på din tallrik har lagats av noga utvalda råvaror och görs med finess. Här finns inga fasta menyer utan du som gäst bjuds på det köket har att erbjuda för dagen. Maten lagas från grunden och självklart finns dina önskemål med i tankarna när råvarorna tillagas.

Bli inte överraskad om du kommer ner till frukost och det luktar nybakt bröd i matsalen. Bengt gillar att göra det lilla extra för sina gäster och vad smakar väl inte bättre än hembakat färskt bröd. Till det finns så klart en hel del andra alternativ som exempelvis kokta ägg från orten, yoghurt, Solvarboskinka, Gustafskorv och annat som hör till vid ett välsmakande frukostbord.

JULBORD & ARRANGEMANG

Planerar du ett arrangemang med släkt och vänner, kollegor eller medlemmar är du alltid välkommen att samla de dina i vår matsal kring en välsmakande middag. Matsalarna rymmer tillsammans 120 sittande gäster och utgörs av den stora och lilla matsalen samt loungen.

Julbordet på Långshyttans Brukshotell är välbesökt under säsong. Här serveras klassisk julbord med utsökta smaker i den rustika miljön.

Vi serverar middagar samt luncher mot förbokning senast dagen före för grupper om minst 10 personer.

Stora matsalen

STORA MATSALEN

Stora matsalen används vid större sällskap, såsom bröllop och andra festarrangemang. Här serveras också maten om ni har affärs- eller konferens-luncher här hos oss.

Salongen

SALONGEN

Salongen har tidstypisk möblering och här avnjuts kaffet efter lunchen eller används som sällskapsrum med baren som mittpunkt. Under större fester görs här plats för dans.

Frukostbuffén

FRUKOSTEN

Här serveras hotellets frukostbuffé. Buffén består till stor del av lokala råvaror som Solvarboskinka,  Skedvibröd, ägg från orten och egengjord älgkorv.

Maten som serverades var helt utsökt. Bland det godaste vi ätit.

Maria

Fantastiskt god och vällagad mat i fina lokaler med grymt trevlig personal! Julbordet rekommenderas varmt! Bra utbud, allt från klassiker till baconlindade musslor och egen rökt älgkorv!

Johan